Seminar: Forstå og transformer dine følelser (hos dig og dit barn)

SEMINAR I ÅRHUS TORSDAG DEN 8. december kl. 16 – 19

Seminaret giver dig viden om, hvordan du både kan møde dit barn OG dig selv kærligt i vanskelige konflikter – og hvordan du kan tage ansvar for dit barns sårethed.

Seminaret viser dig også, hvad du kan gøre i de situationer, hvor du ikke formår andet end at spytte buldrende vrede ud over alle omkring dig, inklusiv dine unger. Det sker for alle, uanset hvor bevidst du er eller hvor meget du arbejder med dig selv, det er ikke noget du helt kan undgå, Men ved at vide hvad dine triggers er, kan du minimere det og ved at have viden om hvordan følelser transformeres, kan du tage ansvar for din reaktion – både for dig selv såvel som for dit barn.

På seminaret får du basal viden om hvorfor, du agerer som du gør, og konkrete redskaber i forhold til hvordan du ændrer følelsesmæssige tilstande, som du kan omsætte i din hverdag med ungerne.

Seminaret afholdes i Århus torsdag den 8. december kl. 16 – 19 på følgende adresse:

Process Ink
Mejlgade 51A, 2. sal
8000 Aarhus C

Pris:

Early-bird pris til og med den 1. december: 499 kr. (normal pris: 1.200 kr.). Det er uhørt billigt og det er først til mølle (der er begrænset antal pladser), så er du interesseret, skynd dig at booke din plads.

Sådan booker du plads:

Skriv til mette@harmoniskeunger.dk og tilmeld dig/jer. Endelig tilmelding via betaling til mobilepay: 2530 0949

 

Udtalelser fra tidligere forløbsdeltagere, der har arbejdet i dybden med dette tema:

 

“Mette hjælper store og små igennem transformationer. Hendes kernekompetencer er arbejdet med følelserne. At hjælpe forældre med at undersøge og forstå følelser – hvordan de fungerer, hvor tidligt de lagres, hvilke subtile overbevisninger de bringer med sig, og måske vigtigst af alt – hvordan vi kan ændre vores destruktive følelses-og adfærdsmønstre.”

 

“Som familierådgiver har Mette ikke en bestemt ”løsning” på forældrenes eller barnets vanskeligheder, hun forholder sig snarere nysgerigt og undersøgende over for samspillet i familien, hvor hun i samarbejde med forældrene afsøger nye muligheder og forudsætninger for at kunne være sammen på en måde der er mere hensigtsmæssig/tilfredsstillende for alle i familien.”

 

“Noget af det jeg synes er så super genialt ved den måde Mette arbejder på er, at det hun laver taler både til hjertet og til hjernen. Forstået på den måde at jeg synes hun har sådan en virkelig fin måde at formidle viden på, der på en og samme tid er meget fagligt funderet, let at fordøje men også virkelig ”hjerteklogt”.”