Bevidst forældreskab – hvad er det og hvad kan det?

Du har måske bemærket, at både Oprah og Bruce Lipton er varme fortalere for bevidst forældreskab, hvor de mener, at tilgangen spiller en helt essentiel rolle i forhold til at skabe en mere harmonisk verden?

Jeg er meget enig med dem begge, men hvad er bevidst forældreskab, hvad kan tilgangen og hvordan adskiller den sig fra så meget andet?

Kom med til foredrag i København onsdag den 18. november kl. 16.15 – 18.15 (UDSOLGT) og i Odense torsdag den 3. december hvor vi kigger nærmere på netop dette.

Jeg vil blandt andet komme omkring:

  • Bevidst forældreskabs hovedelementer – hvad består tilgangen af?
  • Introduktion til disciplinen fødselspsykologi – hvilken betydning har tiden i mors mave og fødslen for udvikling af barnets personlighed og trivsel? Og hvordan kan vi sikre, at vi støtter mor (og far) og barn optimalt i denne kritiske tid?
  • Hvordan sikrer vi optimal udvikling af barnets hjerne og nervesystem, og hvorfor er dette så vigtigt?
  • Følelsesmæssig udvikling og regulering – hvad betyder det for dit barn, hvornår har dit barn behov for din støtte her, og hvorfor er det noget af det vigtigste,  vi overhovedet kan støttes vores børn i?
  • Epigenetik – hvad har tidligere generationers følelsesmæssige tilstande at gøre med vores unger – og hvordan kan vi arbejde konstruktivt med denne viden i det daglige?
  • “Dr. Bruce Lipton … sees conscious parenting as a new step in the evolution of our species.” Det gør jeg også, og til sidst i foredraget, vil jeg dele med dig hvorfor.

Foredraget henvender sig til forældre, bedsteforældre, pædagoger og alle andre, som på den ene eller anden måde har med børn at gøre, og som også er interesseret i at forstå egne tidlige programmeringer.

Foredraget finder sted:

  • Odense, torsdag den 3. december kl. 16.30 – 18.30, SDE Campus One kursuscenter, Syddansk Erhvervsskole, Blangstedgårdsvej 1b, 5220 Odense SØ.

Pris: 149 kr.

Du booker din plads til foredrag i Odense her

Til foredraget har du også mulighed for at købe et signeret eksemplar af min bog Harmoniske Unger – med kærlighed og nærvær