Familiedag i efterårsferien med Harmoniske Unger

Familiedagen er for dig/jer der er interesseret i, eller allerede har kendskab til bevidst forældreskab, og som længes efter nærende fællesskaber med ligesindede, hvor der samtidig er mulighed for at få sparring og rådgivning i forhold til konkrete problemstillinger I som familie har (i forhold til ungernes udvikling og/eller adfærd). Det kan også være, at der opstår situationer i løbet af dagen, som du gerne vil have sparring omkring, eller at du bare er nysgerrig i forhold til bevidst forældreskabstilgangen, og gerne vil høre mere. Jeg sørger for, at der ikke kommer for mange deltagere, så jeg når hele vejen rundt, dog vil der ikke være tid til at nå i dybden med meget komplekse problemstillinger. Her vil jeg i stedet anbefale at booke en konsultation.

Hvis du allerede nu har et tema eller noget konkret du ønsker rådgivning omkring på dagen, er du meget velkommen til at sende mig et par linjer om det på forhånd på mette@harmoniskeunger.dk

Dagen står i naturens og familiens tegn, hvor I har mulighed for at lave sjove aktiviteter med ungerne, bl.a. klippeklister, lave bål, samle kogler m.m. og hvor jeg vil være tilgængelig i forhold til sparring og rådgivning.

Arrangementet afholdes hos mig, så der er mulighed for parkering og adgang til toilet. Der vil være kaffe/the og snacks, og mulighed for at spise madpakke rundt om bålet (hvis vejret er med os). Ellers nydes madpakken i regntøj under træerne. =)

Skal du/i med?

Familiedagen afholdes i efterårsferien, torsdag d. 20. oktober fra kl. 10.30- 13.30 på Orehøjvej 29, 4320 Lejre.

Prisen er 120 kr. for voksne (børn gratis). Tilmelding sker ved at skrive til mette@harmoniskeunger.dk og når du har fået bekræftelse på, at der stadig er plads, sker den endelige tilmelding via betaling på MobilePay: 25300949.

Der er begrænsede pladser, så det er først til mølle. Hvis der er stor interesse, er det noget der afholdes igen.